Selecteer een pagina

Mijn Fysion Online

Fysiotherapie wanneer het u het beste uitkomt!
Met Mijn Fysio Online combineert u behandeling in de praktijk met werken aan uw gezondheid via online oefeningen.

Het geeft u de mogelijkheid om contact te hebben met de fysiotherapeut en te werken aan uw gezondheid op de plaats en het tijdstip wanneer u dat het beste uitkomt.

Een vernieuwende vorm van fysiotherapie
Meer invloed op uw behandeling en fysiotherapie zonder dat u daarvoor (altijd) de deur uit hoeft: dat kan met Mijn Fysio Online. Deze vernieuwende vorm van fysiotherapie is er voor mensen die weten wat ze willen en hun eigen verantwoordelijkheden durven te nemen.

Hoe werkt Mijn Fysio Online?
Als u klachten hebt, krijgt u eerst een uitgebreid intakegesprek. Daarin bespreekt u uw klachten met de fysiotherapeut. Samen stelt u een behandelplan op.

Instructievideo’s
Aansluitend coacht de fysiotherapeut u deels via internet: op Mijn Fysio Online zet hij gedurende het behandeltraject steeds nieuwe oefeningen online klaar in de vorm van duidelijke instructievideo’s. Daarnaast geeft hij informatie en leefadviezen over uw klacht.

Direct contact met uw fysiotherapeut
U kunt ook online contact leggen met uw fysiotherapeut. U kunt vragen direct stellen zonder te hoeven wachten tot een volgende afspraak in de behandelkamer. Tussendoor hebt u nog een keer live contact met uw fysiotherapeut in de praktijk en u sluit het traject ook weer sámen af in de praktijk. Er is altijd de mogelijkheid om samen met uw fysiotherapeut te beslissen dat voortzetting van de behandeling in de praktijk beter is. Mijn Fysio Online is een beveiligde website waar uw alleen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen.

Voor wie beschikbaar?

Mijn Fysio Online is beschikbaar wanneer u:

  • last hebt van klachten in uw onderrug
  • aanvullend verzekerd bent voor ziektekosten via VGZ, Univé of IZA; de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden
  • aanvullend verzekerd bent bij Menzis of Anderzorg.