Home

Kalsdonk

Fysiotherapie Kalsdonk is gestart op 1 mei 1996 in de Philipslaan te Roosendaal. Sinds mei 2010 zijn wij gevestigd in het Gezondheidsplein Kalsdonk in de Heilig Hartkerk, Heilig Hartplein 35 in Roosendaal.

Wij zijn een dynamische fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, zoals algemene fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie, manuele therapie, Kinder-manueeltherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van verschillende beweegprogramma’s te weten Claudicatio Intermittens, medische fitness, peutergym, ZwangerFit en MamaFit. Fysiotherapie Kalsdonk beschikt over 5 ruime behandelkamers en een grote oefenzaal met moderne fitnessapparatuur. Wij zijn gevestigd in Gezondheidsplein Kalsdonk, dit maakt een snelle en effectieve samenwerking met andere zorgaanbieders mogelijk zodat het behandelplan op elkaar afgestemd kan worden.

PluspraktijkFysiotherapie Kalsdonk is PLUS praktijk!

Plus Praktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit.
Zie verder onder ‘nieuws’

Wij zijn een dynamische fysiotherapiepraktijk.